ECO OKUL VE ÇEVRE KONULU SÖYLEŞİ, SUNUM

29 Mart 2017 Çarşamba günü 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimize "Eco Okul ve Çevre Konulu Söyleşi ve Sunum" yapılmıştır. İlk olarak ECO OKUL programı kapsamında yürüttüğümüz çalışmaların sunumu öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

Ardından Şişli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden Yüksek Çevre Mühendisi Sayın Aslı AKIN ATİLA  "Geri Dönüşüm ve Atıklar" konulu sunum gerçekleştirerek öğrencilerle güzel bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Ayrıca bizler, iyi insan yetiştirme bilinciyle çevresine saygılı bireyler olarak yetiştirmeye çalıştığımız öğrencilerimizle FMV Özel Ayazağa Işık Ortaokulunda İstanbul ili, Ortaokullar arası 4. Sosyal bilimler projesine katılarak mansiyon ödülü aldığımız projemizin sunumunu da gerçekleştirerek çevre bilincine sahip gençler olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk.