12. Bilim Kültür Sanat Spor Şenliği - 13-14-15 Haziran 2017

12. BİLİM KÜLTÜR SANAT SPOR ŞENLİĞİ AÇILIŞ TÖRENİ
13 Haziran 2017 Salı günü okulumuzda 12. si düzenlenen "Yenilenebilir Enerji" temalı Bilim Kültür Sanat ve Spor şenliği açılış töreni yapıldı. — İstanbul'da.

Resimleri büyük boyutlarda görüntülemek için lütfen üzerlerine tıklayınız.

13.06.2017 Salı günü Bilim Kültür Spor Sanat Şenliği kapsamında 6. Sınıflara yönelik "Temiz Enerji Temiz Dünya" sunumu Fen Bilimleri Öğretmenimiz Burçak Gökmen tarafından gerçekleştirildi.
SOSYAL BİLİMLER YARATICI ÇALIŞMALAR SERGİSİ
Öğrencilerimizin Sosyal Bilgiler derslerinde yıl boyu yaptıkları yaratıcı çalışmalar Bilim Kültür Sanat Spor Şenliği'nde sergilendi.

13.06.2017 Salı günü Bilim Kültür Spor Sanat Şenliği kapsamında orta bahçede tüm öğrencilere yönelik gerçekleştirilen "Pedalı Çevir Kendi Enerjini Üret" etkinliğinde, öğrenciler bisiklet pedalı çevirerek dinamo yardımıyla nasıl enerji üretildiğine şahit oldular.

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İstanbul Devlet Konservatuarı Üfleme ve Vurma Çalgılar Orkestrası Bilim Kültür Sanat ve Spor Şenliğimizin açılış gününde 3. sınıflara muhteşem bir konser verdi.

HAZİNE AVI MATEMATİK YARIŞMASI
14 Haziran 2017 Perşembe günü 5., 6. ve 7. sınıf şubelerinden seçilen birer öğrenci Bilim Kültür Sanat Spor Şenliği etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Hazine Avı Matematik Yarışması'na katıldılar.

14.06.2017 Çarşamba günü Bilim Kültür Spor ve Sanat Şenliği kapsamında gerçekleşen "En Sağlıklı Sandviç Benimki" Yarışmasında 7. Sınıf öğrencilerimiz farklı meslek gruplarıyla yarıştılar.

3-4.SINIF DRAMA KULÜBÜMÜZ ENERJİ DOLU OYUNLARI İLE ŞENLİĞİMİZE RENK KATTI.
3-4.Sınıf Drama Kulübü öğrencilerimiz " Tiyatro Enerji" başlıklı, kendi yazdıkları skeçlerden oluşan oyunlarıyla küçük yaşlarına rağmen büyük bir sahne performansı gösterdiler. 14-15 Haziran 2017 tarihlerinde üç kez sahnelenen oyun büyük beğeni topladı.

Pİ RİSK MATEMATİK YARIŞMASI
15 Haziran 2017 Perşembe günü 5. sınıf öğrencilerimiz 12. Bilim Kültür Sanat Spor etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Pi Risk Matematik Yarışması"na katıldılar.

15.06.2017'de 5. sınıflara "Dünyamızın Öyküsüne Panoramik Bakış" sunumu Fen Bilimleri Öğretmeni Özge DAL tarafından yapıldı.