"KARİYER GÜNÜ" ETKİNLİĞİ

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin "Mesleki Rehberlik Çalışmaları" kapsamında her yıl organize ettiği "Kariyer Planlama Etkinliği" 05 Nisan 2019 Cuma günü, Prof. Dr. Uğur BATI'nın "Yaratıcılığın Biyolojik Saati" konulu açılış konuşması ile başlamıştır. Öğleden sonra devam eden etkinlikte 26 konuk, 25 iş ve meslek alanı hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir.

Öğrenciler bu etkinlikte; bilgisayar, endüstri, elektrik-elektronik, genetik, inşaat, kimya, makine, tıp mühendislikleri; bireysel yetenek ve basketbol koçluğu, çizgi film ve animasyon, diş hekimliği, ekonomi, endüstriyel tasarım, gastronomi, gemicilik ve taşıma, hukuk, iç mimarlık, medya, moda tasarımı, pilotluk, psikoloji, reklamcılık, sinema ve televizyon, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, tıp hakkında bilgi almışlardır.

Tüm sınıfların katıldığı bu etkinlikte görev alarak konuklarımıza rehberlik eden öğrencilerimize, okul müdürümüz tarafından teşekkür yazıları verilmiştir.

Üç ayrı oturumda, farklı öğrenci gruplarıyla bilgilerini paylaşan, işlerinden zaman ayırarak etkinliğimize katılan konuklarımıza teşekkür ederiz.