FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK LISESI 12 IB SINIFI DIPLOMA TÖRENI

Zorlu ve yoğun bir eğitim-öğretim süreci sonrasında FMV Ayazağa Işık Lisesi 12 IB sınıfı öğrencileri için 18 Nisan Perşembe günü okul yöneticileri, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımlarıyla "IB Diploma Töreni" düzenlendi. FMV Ayazağa Işık Lisesi ve Fen Lisesi Müdürü Sayın Özgür ALPER'in konuşması ile başlayan tören, öğrencilerin IB süreçlerini yansıttıkları görsel sunum ile devam etti. Öğrencilerimize yaşam boyu ışık tutacak, yol gösterecek diplomalar; okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından kendilerine takdim edildi. Kültürel, sosyal, bilimsel yönden yetkinliklerinin artmasına olanak sağlayan; öğrencilere yaşam boyu öğrenebilme yetisi kazandıran bu program sonunda öğrencilerimiz; yaptıklarıyla, yaşadıklarıyla, öğrendikleriyle hep kazanan taraf oldular.

IB Diplomalarını alan öğrencilerimizi kutluyor, yaşam boyu mutluluklar diliyoruz. Emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

12-B