INGED İngilizce Drama Festivalinde Öğrencilerimizin Başarıları

FMV Ayazağa Işık Ortaokulu 5. Sınıf İngilizce Drama Kulübü öğrencileri, 26 Mayıs 2018 tarihinde İzmir MEV Güzelbahçe Koleji'nde düzenlenen INGED İngilizce Drama Festivalinde okulumuzu temsil ettiler. Kendi yarattıkları karakterler ve kulüp öğretmenlerinin yazdığı özgün oyunla birçok ödül alarak büyük bir başarı gösterdiler. Yıl boyunca kulüp saatlerinde öğretmenleri İlknur Bekmezci ve Özlem Mizrahi'nin yönlendirmesiyle yoğun bir çalışma sürecinden sonra kazanılan bu başarı hepimizi mutlu etti ve gururlandırdı.

Ödül listemiz:

En iyi erkek oyuncu                                Birincilik          Özgen Alp Güçlü

En iyi yardımcı erkek oyuncu                 Birincilik          Mert Sürel

En iyi yardımcı kadın oyuncu                 Üçüncülük       Elif Yonar

En iyi sahneleme                                    Birincilik          İlknur Bekmezci – Özlem Mizrahi

En iyi oyun                                              İkincilik            İlknur Bekmezci – Özlem Mizrahi