Ayazağa ve Erenköy Kampüslerimizden Sonra FMV Işık OkulIarı Nişantaşı Kampüsümüz de CIS Uluslararası Okullar Birliği Tarafından Akredite Edilmiştir.

Okulumuz 12 Aralık 2018 tarihinde Uluslararası Okullar Birliği (Council of International Schools) tarafından akreditasyon sürecini tamamlayarak dünya standartlarına uygun bir okul olarak kabul edilmiştir. Akreditasyon; okulun gelişmesini sağlayan, bu gelişmeyi sürdüren ve okulun belirli uluslararası standartlara uygunluğunu gösteren bir süreçtir.
Vakfımızın aldığı karar doğrultusunda 2 Ekim 2015 tarihinde yaptığımız adaylık başvurusu ile başladığımız CIS Uluslararası Okullar Birliği üyelik sürecinde, 6-12 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşen akreditasyon takım ziyareti sonucunda, FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü Uluslararası Okullar Birliğince (CIS) akredite edilmiştir.
FMV Işık Okullarının 133. Kuruluş Yıl Dönümü'nde uluslararası standartlarda bir okul olarak akredite edilmiş olması Işık camiası olarak hepimizi gururlandırmıştır.