ESU DEBATE AKADEMİ BAŞARISI

Okulumuz Yabancı Diller Bölümü ESU Public Speaking and Debating Kulübünün yıl sonu faaliyeti olarak 16 öğrencimiz 14-18 Haziran 2014 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ESU Debate Academy'e katılmıştır. Okulumuz FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi'nin yanı sıra Robert Kolej, Galatasaray Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Kadir Has Anadolu Lisesi, Hisar Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, MEF Lisesi ve Fenerbahçe Koleji'nden toplam 50 öğrenci katılmıştır.

Beş gün süresince Harvard Üniversitesi ve Slovenya'dan gelen münazara koçlarından eğitim alan öğrencilerimiz çok sayıda münazara karşılaşması yapmıştır.

10. sınıf öğrencilerimizden Murat Erdoğan ve Lara Yılmaz, ESU Debate Academy'de en çok ilerleme ve başarı gösteren ilk üç öğrencinin arasına girerek 2015 Temmuz ayında Londra'da düzenlenecek olan ESU Debate Academy'e burslu olarak katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.