İkinci Yabancı Dil Şarkı Festivali

03 Haziran 2015 Çarşamba günü FMV Işık Okulları Erenköy Kampüsünde, FMV Işık Okulları arasında düzenlenen İkinci Yabancı Dil Fransızca Şarkı Festivalinde okulumuz adına 10. sınıflardan Yağmur KAYGISIZ'a  Fransızca seslendirdiği  "Dernière Danse" şarkısında Akın KADIOĞLU, Eren BAHAR ve Rüya MUTLU enstrümanlarıyla eşlik ettiler. Yine 10.sınıflar düzeyinde öğrencimiz Ayşenur SARUHAN Almanca olarak "Ein Bisschen Frieden" şarkısını seslendirdi. Ayrıca 11. Sınıf öğrencimiz Eren BAHAR, "Une Belle  Histoire" adlı Fransızca şarkıyı çalarak söyledi. Bu şarkıda  kendisine öğrencimiz Sinan BİRKAN piyanoyla eşlik etti. Öğrencilerimizi sergiledikleri güzel ve eğlenceli performanslarından dolayı kutluyoruz.

Tuğçe YARKIN

Çiğdem KUTLUĞ