Dr. Yusuf Ziya Efe Matematik üstün başarı ödülü ve Kemal Üçyiğit Kimya ödülü değerlendirmeleri 25 Kasım 2016 cuma günü yapıldı.

Işık okullarında 1958-1969 yılları arasında görev yapan ve matematik dalında başarılı öğrenciler yetiştiren merhum matematik öğretmenimiz Dr. Yusuf Ziya Efe'nin anısını yaşatmak ve okullarımızda matematiğe verilen değeri vurgulamak için 2009 yılından bu yana verilen "Dr. Yusuf Ziya EFE Matematik Üstün Başarı Ödülü" ile 1958-1968 ve 1982-1984 yılları arasında görev yapan ve kimya dalında başarılı öğrenciler yetiştiren merhum kimya öğretmenimiz Kemal Üçyiğit'in anısını yaşatmak ve okullarımızda kimyaya verilen değeri vurgulamak için 2014 yılından bu yana verilen "Kemal Üçyiğit Kimya Başarı Ödülü" değerlendirmelerinde Ayazağa Işık Lisesi öğrencilerinden Göktuğ ÜLKAR ve Atakan ORHAN 25/11/2016 Cuma günü okullarını başarı ile temsil etmişlerdir.  Öğrencilerimizi, ailelerini, onları yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyoruz.