BCNMUN (BARCELONA MODEL UNITED NATIONS) KONFERANSI

FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi MUN Kulübü öğrencileri 23 - 27 Kasım 2016 tarihleri arasında İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen MUN Konferansında 4 delegasyonda (Mali, Polonya, Güney Kore Cumhuriyeti ve Haiti) yer alarak okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir. Öğrencilerimiz "İnsan Hakları, Silahsızlanma, Politika Komisyonları" ve "Ortadoğu ve Kuzey Afrika Konseyi"nde görev alarak tartışılan konularda çözüm önerilerine katkıda bulunmuşlardır.

10 kişilik delegasyonumuzdan 4 öğrencimiz (Serra IŞIK, Ardan Derin GÜL, Kaan Berk YAMAN, Zeynep AKÇAKAYA) de çözüm önerileri için yeterli sayıda imza toplayarak Main Sumitter (Baş Müzakereci) konumuna gelmeyi başarmışlardır.

Konferansın açılış töreninde öğrencilerimiz Barselona'nın Türkiye Konsolos Muavini Mehtap ÇAYLI  bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulmuşlardır.