FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK LİSESİ INTERACT KULÜBÜ, VEYSEL VARDAL GÖRME ENGELLİLER ORTAOKULUNDA

FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi Interact Kulübü öğrencilerinin düzenledikleri "Karanlığa Bir Işık Ol" etkinliklerinin ilki 28.02.2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe IBDP öğrencileri de CAS etkinlikleri kapsamında katılmıştır.

Veysel Vardal Görme Engelliler Ortaokuluna gidilerek öğrenciler hakkında bilgi alınmış ve 6. sınıf öğrencileriyle İngilizce aktiviteler yapılarak güzel bir çalışmaya ve paylaşıma imza atılmıştır. Çocuklar için hazırlanan İngilizce müzik CD'leri ve diğer hediyeler öğrencilere teslim edilip bir sonraki ziyaretimiz için söz verilmiştir. Etkinliğe katılarak okulumuzu temsil eden öğrencilerimize teşekkür ederiz.