RÉCİTAL DES ADOS POÈTES V - RAP / V. MÜZİK EŞLİĞİNDE FRANSIZCA ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

Récital des Ados Poètes V - RAP / V. Müzik Eşliğinde Fransızca Şiir Okuma Yarışması 10 Mart 2017 tarihinde Özel Ispartakule Işık Lisesi, Özel Işık Lisesi, Özel Ayazağa Işık Lisesi, Özel Erenköy Işık Lisesi, Ataşehir Çok Programlı Anadolu Lisesi, Özel Cent Lisesi, Özel Irmak Okulları, Özel Esayan Ermeni Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, Özel Sezin Lisesi, Özel Şafak Anadolu Lisesi, Vefa Lisesi, Vefa Poyraz Anadolu Lisesinin    katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Yarışmacılar Marmara Üniversitesi Fransızca Tercümanlık Araştırma Görevlisi, Pierre Loti Lisesi eski Fransızca Öğretmeni Daniel Chauchat ve Ted Rönesans Lisesi Fransızca Öğretmeni Augusta Domingues tarafından değerlendirilmiştir.

Frankofon şairlerin şiirlerini müzik eşliğinde seslendiren yarışmacılardan; 9. sınıflar düzeyinde Deren Dide ÇALIŞ  (Özel Cent Lisesi), 10. sınıflar düzeyinde Gamze KÜÇÜKYEĞEN   (Ataşehir Rotary Çok Programlı Anadolu Lisesi), 11. sınıflar düzeyinde Özge ERGENÇ (Özel Cent  Lisesi) 1. olmuşlardır. Okulumuz 10.sınıf öğrencisi Deren DEMİREL 10.sınıflar düzeyinde 3.olmuştur.

Katılan öğrencileri kutlar, başarılarının devamını dileriz.