"KARİYER PLANLAMA GÜNÜ" ETKİNLİĞİ 06 NİSAN 2017 PERŞEMBE GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında her yıl organize ettiği etkinlikte 23 konuk, 20 iş ve meslek alanında öğrencilerimizi bilgilendirdi. FID aracılığıyla etkinliğimize katılan mezunlarımız, velilerimiz ve yakın çevremizden iş hayatında başarılar kaydetmiş olan konuklarımızdan okulumuz öğrencileri meslekleri hakkında bilgiler edindiler.

Öğrenciler bu etkinlikte; medya yöneticiliği, teknoloji direktörlüğü, hukuk, hukuk müşavirliği, gastronomi, psikoloji, turizm ve otelcilik, mücevher tasarımcılığı, tekstil, yöneticilik, reklamcılık, ekonomi, finans, işletme, iç mimarlık, lojistik, genetik, diş hekimliği, pilotluk, bilişim mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği hakkında bilgi aldılar.

Hazırlık sınıfları dışında tüm sınıfların katıldığı bu etkinlikte görev alarak konuklarımıza rehberlik eden öğrencilerimize, okul müdürümüz tarafından teşekkür yazıları verildi.

3 ayrı oturumda, farklı öğrenci gruplarıyla bilgilerini paylaşan, işlerinden zaman ayırarak etkinliğimize katılan konuklarımıza teşekkür ederiz.