RIMUN (ROME INTERNATIONAL MODEL UNITED NATIONS) 2017

23–29 Mart 2017 tarihleri arasında İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen RIMUN (Rome International Model United Nations) Konferansında FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi MUN Kulübü öğrencileri; Belçika, Filipinler ve Bahreyn delegasyonları olarak okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir. Konferansta öğrencilerimiz; "Ekonomik ve Finansal Sorunlar; İdari ve Mali İşler, İnsan Hakları, Madde Bağımlılığı, Asya ve Pasifik Ülkelerindeki Ekonomik ve Sosyal Sorunlar, Suçu Önleme ve Adalet Sistemi, Kadın Hakları, Sosyal-İnsani ve Kültürel Sorunlar; Politika, Ekonomik ve Sosyal Sorunlar Komiteleri"nde yer alarak bu konularla ilgili çözüm önerilerini sunmuşlardır.

Farklı ülkelerden yaklaşık 750 öğrencinin katıldığı konferansta Zeynep Emel TURGAY Kadın Hakları Komitesinde başkan olarak yer almıştır. Tüm öğrencilerimizi özverili çalışmalarından ve başarılarından dolayı kutlarız.