12.CHAMISSO – İKİNCİ YABANCI DİL ALMANCA – OKUMA YARIŞMASI

Bu yıl 21 Nisan 2017 tarihinde okulumuzda 12.si gerçekleştirilen Chamisso Almanca Okuma Yarışması'na 2.Yabancı Dili Almanca olan 30 okuldan 75 öğrenci katılmıştır.

İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilüfer TAPAN ile Marmara Üniversitesinden Assist. Prof. Dr. İclal CANKOREL de yarışmamıza şeref konuğu olarak katılmışlardır.

Yarışmanın seçkin jürisi "Türkiye Almanca Öğretmenleri Derneği"nce sağlanmıştır. Bu nedenle TAÖD eski Başkanı Petek GÖKÇE'ye ve yeni başkanı Hasan KUZU'ya teşekkürlerimizi sunarız. Jürimizde yer alan İTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu'ndan Vanessa ZOĞOPOULOU'ya; TAÖD'den Melitta HUEBER ARMAĞAN, Neslihan ÖZGÜRLER, Şahap VARLIK, Christina ARABİN'e; Goethe Enstitüsü'nden Gülbin EZEL'e; Avrupa Resmi Diller Dil Okulu'ndan Fikret KARAKOÇ'a ve Çiğdem AKKAYA, Aydan GÖLUOĞLU ile Gültekin TETİK'e çok teşekkür ederiz.

Okuma Yarışması 3 ayrı salonda aynı anda yapılmıştır.
Yarışma sonunda 9, 10 ve 11.sınıfların birincileri, ikincileri ve üçüncüleri belirlenmiştir.

9.Sınıflarda:
1. Cemre DOMAÇ ( Özel SEV Amerikan Lisesi)
2. Kuzey KARAKOÇ ( İstek Özel Acıbadem Anadolu Lisesi )
3. İdil BİL ( FMV Özel Erenköy Işık Lisesi )

10.Sınıflarda:
1. Eda YILDIZ (Özel Cent Koleji )
2. Çağla GÜRPINAR ( İstek Özel Acıbadem Anadolu Lisesi )
3. Açelya AVCI ( Darüşşafaka Lisesi )

11.Sınıflarda:
1. Helin ÇELİK ( İstek Özel Bilge Kağan Anadolu Lisesi)
2. Onur ÇELİK (Özel Cent Koleji)
3. Ardan Derin GÜL ( FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi)

Tüm katılımcı okullara ve öğrencilerine de teşekkür eder, gelecek yıl buluşmayı dileriz.