TAMUN (TED ANTALYA MODEL UNITED NATIONS) 2017

26–30 Mart 2017 tarihleri arasında TED Antalya Kolejinde düzenlenen TAMUN (TED Model United Nations) Konferansında FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi MUN Kulübü öğrencileri; Amerika Birleşik Devletleri ve Danimarka delegasyonları olarak okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir. Konferansta öğrencilerimiz; "Ekonomik ve Sosyal Sorunlar, İnsan Hakları, Sağlık ve Çevre, Politika, Tarih, Ekonomik ve Sosyal Sorunlar, Silahsızlanma Komiteleri ve Güvenlik Konseyi"nde yer alarak bu konularla ilgili çözüm önerilerini sunmuşlardır. 10 kişilik delegasyonumuzdan 6 delege yeterli sayıda imzayı toplayarak Main Submitter (Başmüzarekeci ) konumuna ulaşmayı başarmışlardır.

Türkiye'den 22 okuldan yaklaşık 450 öğrencinin katıldığı konferansta Zeynep Emel TURGAY, Tarih Komitesinde başkan olarak yer almıştır.

Öğrencilerimizden,

Elif Işıl Gökçek The Outstanding Delegate / En Seçkin Delege

Elif Sarah Edwards The Honourable Mention / Onur Ödülü

Emre Yeşilçimen The Outstanding Delegate / En Seçkin Delege

Fatma Tekin The Promising Delegate / Gelecek Vaad Eden Delege

Ecenur Aslan The Best Delegate / En İyi Delege ödüllerini almışlardır.

Tüm öğrencilerimizi özverili çalışmalarından ve başarılarından dolayı kutlarız.