2017 Uluslararası Bakalorya Görsel Sanatlar Öğrencileri Sergisi

FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi ve FMV Özel Erenköy Işık Lisesi IB Görsel Sanatlar öğrencilerinin çalışmaları, Galeri Işık Teşvikiyede sergilenmeye başlandı.

FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi 11. sınıf IB Görsel Sanatlar dersi öğrencileri; Kaan SEVENLER, Bora SUDA, Mihriban YALINKILIÇ, Zeynep AKÇAKAYA, Bora KARAPINAR, Berkan DEMİR  IB Görsel Sanatlar öğretmenleri Berrin BAŞARAN rehberliğinde, 2 yıl boyunca hazırlamış oldukları çalışmaları, FMV Özel Erenköy Işık Lİsesi IB Görsel Sanatlar öğrencilerinin çalışmaları ile birlikte " 2017 Uluslararası Bakalorya Görsel Sanatlar Öğrencileri Sergisi " adı altında, Galeri Işık Teşvikiyede sergileniyor. Öğrencilerimize cam füzyon ve heykel çalışmalarında destek veren seramik sanatçısı Aslı Şirin AKANSEL'e teşekkür ediyoruz.