"ESU Debate Academy Summer 2017" Ayazağa Işık Lisesi'nde...

Öğrencilerimizin uluslararası platformlarda İngilizce hitabet kabiliyetlerini kullanma ve analitik düşünme gibi yeteneklerini geliştirme fırsatı sunan ve farklı liselerden gelen öğrencilerin takımlar hâlinde birbirleriyle İngilizce münazara yapacakları "ESU Debate Academy Summer 2017"nin 1. günü tamamlanmıştır.

5 gün sürecek olan eğitime okulumuz öğrencilerinin yanı sıra Darüşşafaka Okulları, FMV Özel Erenköy Işık Lisesi, Galatasaray Lisesi, MEF Okulları, TOBB Osmaniye Fen Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi, Robert Kolej, Terakki Vakfı Okulları ve IELEV Lisesinden toplam 95 öğrenci, dünyaca ünlü 8 münazara eğitmeninden münazara eğitimi almaya başlamışlardır.

11. sınıf debate kulübü öğrencimiz Zeynep Akçakaya da ESU Turkey tarafından kendilerine destek olmak üzere eğitmen kadrosuna dahil edilerek bizi gururlandırmıştır.

Öğrencilerimizden oluşan bir ekip "Voice of ESU Debate 2017" adında toplam 5 sayılık İngilizce bir bültenin de ilk sayısını çıkarmışlardır.