Şişli Hamidiye Etfal Sarıyer Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi Sosyal Sorumluluk Proje Ziyareti

26 Aralık 2018 Çarşamba günü FMV Özel Işık Lisesi Sosyal Sorumluluk Komitesi olarak Okul Aile Birliği temsilcileri, Öğrenci Birliği Başkanı ve 11.sınıf öğrencilerimizden oluşan gönüllü bir grup ile Şişli Hamidiye Etfal Sarıyer Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören çocukları ziyaret ettik. Okul Aile Birliği'nin hazırladığı anne lezzetleri, öğrencilerimizin aldıkları hediye giysileri ve resim malzemelerini tedavi gören miniklere dağıttık. Onlara ve refakatçi anne ve babalarına biraz moral verebildiysek ne mutlu bizlere. Projemizin devamı olarak KAÇUV ile bağlantı kurarak tedavi gören çocuklarımıza kitap okuma, müzik ve resim etkinlikleri içeren gönüllü çalışmalarımız planlanmaktadır.