Van Edremit Mevlana Halit İlkokulu Yardım Kampanyası

FMV Özel Işık Lisesi olarak "Önce İyi İnsan Yetiştirir." felsefemizden hareketle,  öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projeleri düzenlemelerine, ihtiyaç sahibi okullar için etkinlikler yaparak onlara iyi bir eğitim ortamı sağlayabilmek adına çaba harcamalarına ve empati yapabilme yeteneklerinin gelişmesine büyük önem veriyoruz. Bu yıl da "Sosyal Sorumluluk Projeleri"  kapsamında Van Edremit Mevlana Halit İlkokulu ile irtibata geçilmiş ve onlardan gelen ihtiyaç listesi doğrultusunda, öğrenci birliğimizin çalışmalarıyla bir yardım kampanyası düzenlenmiştir. Kampanya için yapılan çeşitli etkinliklerden elde edilen gelirlerle alınan bilgisayar ve yazıcılar, ihtiyaç sahibi okulumuza gönderilmiştir.