Bursa Uludağ Snowboard ve Kayak Kampı'na gittik

15-18Ocak 2015 tarihleri arasında, kış sporlarını öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyen FMV Özel Işık Lisesi Haz. , 9 ve 10. sınıf öğrencilerinden oluşan 11 kişilik bir grup ile Bursa Uludağ Snowboard ve Kayak Kampı'na gittik.

Yeni başlayan snowboard ve kayakçılar, günde 4 saat eğitim alarak ve pratik yaparak kamp sonunda kar sapanı, düz kayma, basit dönüş yapabilir ve lift kullanabilir seviyeye geldiler. Orta ve ileri seviye öğrencilerimiz ise eğitmenlerin eşliğinde tekniklerini ve performanslarını geliştirmek için çalışmalar yaptılar.

Yoğun okul temposundan yorulan öğrencilerimiz snowboard ve kayak yaparken özgürlüğün ve adrenalinin tadını alarak, keyifli bir hafta geçirip, moral depolamış şekilde İstanbul'a döndüler.