'KUNST DES REDENS' ALMANCA GÜZEL KONUŞMA YARIŞMASI 2016

FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ ev sahipliğinde düzenlenen FMV IŞIK OKULLARI KUNST DES REDENS 2016, Almanca Güzel Konuşma Yarışması'nın 5.cisi 17 Şubat 2016 tarihinde okulumuz Sacit Öncel Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Yarışmada öğrenciler hazırlandıkları bir konu hakkında 3 dakika boyunca konuşmuş  ve konuşmalarının sonunda jüri tarafından sorulan soruları cevaplandırmışlardır.

Jüri üyeliğini Avusturya Kültür Ofisi'nden Iris Andraschek, ,Türk Alman Kitabevi sahibi Thomas Mühlbauer, Türkiye Almanca Öğretmenleri Derneği Başkan Yardımcısı  Melitta Huber Armağan ve Türkiye Almanca Öğretmenleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Özgürler'ın yaptığı yarışmada 9. 10. ve 11. sınıflar kategorisinde toplam 17  öğrenci katılmıştır.Yarışmada dereceye giren öğrencilerin isimleri ve  konu başlıkları şöyledir:

9. sınıflar Kategorisi:

3.     Onat SÖNMEZ

Hunde

Nişantaşı

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarız.