Küresel Isınmaya Karşı Gezegenimizin Geleceği İçin Hep Birlikte!

24 Mart 2018 Cumartesi günü 20:30-21:30 saatleri arasında dünyanın dört bir tarafından milyonlarca insan gezegenimizin olumsuz gidişatını ortadan kaldıracak değişimlere olan bağlılığını göstermek için güvenlik dışındaki aydınlatmalarını bir saatliğine kapatacaktır.

Çevreye duyarlılığımızın sembolü olan bu ışık söndürme eyleminde okulumuzun güvenlik ışıkları hariç tüm ışıkları kapatılacaktır. Bizler FMV ÖZEL ISPARTAKULE IŞIK Ortaokulu olarak bu "Dünya Saati"nde bir saatin ötesine geçip, ışıklar geri geldikten sonra da değişim yaratabilmek için başka neler yapabileceğimizi düşüneceğiz.

Siz değerli velilerimiz de öğrencilerimizle bu kampanyaya destek vermek isterseniz WWF önderliğinde yürütülen Earth Hour (Dünya Saati)

https://dunyasaati.org linkinden bireysel katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Unutmayın bir kişi tek başına çok şeyi değiştirebilir, hepimiz birleşirsek bütün dünya değişir! 24 Mart'ta değişim başlıyor…